No: PK–BA–2013–MB–TR–0004

 

H. 27 Safer 1434
M. 10 Ocak 2013

 

- Basın Açıklaması -

Hindistan, Kontrol Hattını Yükseltmektedir

Hintlilerin Sınırlarımıza Dönük Saldırılarını Sona Erdirecek Olan Sadece Hilafet’tir

 

İster son zamanlarda sınırlarda yaşanan gerginlikler olsun isterse daha öncekiler olsun Hintlilerin bize yönelik saldırılarını cesaretlendiren General Keyâni’nin politikalarıdır. Zira daha önceki Amerikan Başkanı Bill Cliton’un döneminden bu yana Keyâni’nin Amerikalı efendileri, ister Hindistan’a Keşmir davasını sonsuza dek gömecekleri şeklinde vaatlerde bulunmak yoluyla olsun ister Hindistan’a Pakistan’da stratejik çıkarlar oluşturmak yoluyla olsun isterse Hindistan’ın ekonomisini güçlendirmek ve onun bizim büyük pazarlarımıza ulaşmasına imkan vermek ve nükleer silahlar da dahil bizim askerî gücümüzü zayıflatmak yoluyla olsun Hindistan’ı kendi nüfuzlarına kazandırabilmek için Pakistan’ı istismar etmektedirler. Nitekim General Keyâni, General Müşerref’in sağ kolu olmuş ve Keyâni, Müşerref’in Amerikan askerî güçleri ile istihbaratının benzeri görülmemiş bir seviyede sınırlarımıza girmelerine imkan tanımasına yardım etmiştir. Aynı şekilde Amerika’nın Afganistan’a dönük işgaline de imkan tanıdığı gibi Müşerref-Keyâni ortaklığından en çok faydalanan da sadece Amerika olmuştur. Zira şu an Afganistan içerisinde ve dışında ve Pakistan’daki Kabileler Bölgesi ile Belucistan’da benzeri görülmemiş bir şekilde nüfuz elde eden Hindistan’ın önündeki kapıların derhal açıldığı gibi Silahlı Kuvvetlerimizin Amerika’nın fitne savaşına bulaşmasının ve bununla meşgul olmasının ardından Hindistan, bizi Keşmir’den çıkarmak için rahat bir nefes almıştır. İşte tüm bunlar, bizim Silahlı Kuvvetlerimize fütursuzca bakması için Hindistan’a cesaret vermektedir.  

 

Hilafet’in yokluğu bize, sadece ekonomik sefalet getirmemiş, bilakis dış siyasette bize yönelik büyük bir ihanetin olmasına da neden olmuştur. Zira her taraftan benzeri görülmemiş tehlikelerle sarıldık. Hatta bu, ülkemizin güvenliğinin Hindistan devleti tarafından tehdit edilmesi sınırına kadar ulaşmıştır! Ayrıca askerî ve sivil liderliklerdeki hainler tarafından yoksulluğun ve sefaletin boyutu artırıldığı gibi ileride de İslam’a ve Müslümanlara karşı dış komploları takip etmeyi de sürdüreceklerdir. Bundan dolayı bizim her birimiz, Silahlı Kuvvetleri’ndeki evlatlarımıza, kardeşlerimize ve babalarımıza bir Halife’nin olması gerektiği gibi liderlik edeceği Hilafet Devleti’ni kurmak için acil ve etkin bir şekilde çaba göstermeliyiz. Zira Müslümanların Silahlı Kuvvetleri’nin konumunu yükseltecek ve ülkedeki yabancı askerî varlıklar ile istihbaratları da ortadan kaldıracak olan Halife olduğu gibi Endonezya’dan Fas’a ve Orta Asya’dan Sudan’a tüm İslam ülkelerini tek bir devlet altında birleştirmek için ciddî bir şekilde çalışacak olan da Halife’dir. Ayrıca bizlere, Hintlilerin saldırılarına sonsuza dek son verme gücü sağlayacak olan da sadece Hilafet’tir.       

 

Ey Pakistan Silahlı Kuvvetleri’ndeki Subaylar!

 

Haydi hainlerin ve efendilerinin başlarını devirecek olan gerçek ve kapsamlı bir değişim için koşun, zaman geçmeden önce onların önüne geçerek hainleri kaldırıp atın ve Hilafet Devleti’ni kurması için de Hizb-ut Tahrir’e nusret verin ey cesur adamlar!

 

إِن يَنصُرْكُمُ اللّهُ فَلاَ غَالِبَ لَكُمْ وَإِن يَخْذُلْكُمْ فَمَن ذَا الَّذِي يَنصُرُكُم مِّن بَعْدِهِ وَعَلَى اللّهِ فَلْيَتَوَكِّلِ الْمُؤْمِنُونَ Allah size yardım ederse artık size üstün gelecek hiç kimse yoktur. Eğer sizi bırakıverirse ondan sonra, artık size kim yardım eder? O halde müminler ancak Allah’a tevekkül etsinler.[Âl-i İmrân 160]        

  

Bu Basın Açıklamasını İndirmek İçin Lütfen Tıklayınız!